Afgelopen jaren heeft Aiden gewerkt als consultant binnen de arbeidsbemiddeling. Achtereenvolgend bij Toptech waar hij zowel aan de klantenkant als aan de kandidatenkant heeft gewerkt. De afgelopen anderhalf jaar heeft Aiden bij Adecco zich gericht op de klantenrelaties in het MKB en het doorlopen van tendertrajecten.

Na een leerzame en leuke periode kwam plots Creatieve Koppen op mijn pad. Vanaf de eerste gesprekken heb ik een super goed gevoel bij de organisatie en een super goede klik. Ik ben met Creatieve Koppen bij een organisatie van de toekomst neergestreken. Wij helpen organisaties op duurzame en gestructureerde manier innoveren, maar schuwen zelf innovaties absoluut niet. Ik ga mij als consultant inzetten om de juiste bedrijven de juiste middelen te bieden om de innovatiemotor goed te laten draaien.

Het is een vreemd besef dat mijn eerste week er bijna opzit, want door mijn toffe collega’s voel ik mij al helemaal thuis. Ik ga de komende tijd aan de slag binnen een hecht team op een geweldige locatie: de Van Nelle Fabriek in Rotterdam!