Graag stel ik me in deze blog aan je voor: ik ben Bas Tebbe. Sinds 3 september ben ik de nieuwe aanwinst van Creatieve Koppen.

Opgeleid vanuit de Innovation School: Advanced Business Creation, is dit mijn eerste kans om écht te mogen bijdragen aan een professioneel innovatieteam. Mijn creativiteit en mijn passie voor innovatie in combinatie met mijn neus voor commerciële kansen, maakt Creatieve Koppen een bedrijf waar ik me meteen thuis voel. Ik hou van ontwikkelen en vernieuwen. Verder ben ik op de hoogte van de laatste trends en technologieën die het leven leuker en eenvoudiger kunnen maken.

In mijn vrije tijd ben ik te vinden op het voetbalveld bij RKVV JEKA 1, of op een Bredaas terras met mijn vrienden en familie. Ik ben een mensenmens en mijn grootste hobby is plezier maken.

Ik werk graag samen met anderen en ben daarom extra blij met het gezellige team van Creatieve Koppen. Mijn motivatie om een belangrijke rol te gaan spelen bij de groei en ontwikkeling van Accept Mission is groot. Verder ben ik ervan overtuigd dat mijn competenties als business creator hier een enorme boost kunnen krijgen.

Heb je vragen over Accept Mission of ben je benieuwd naar mij? Dan mag je altijd contact opnemen.