Mijn naam is Pim Meulemans. Vanuit mijn opleiding Business Innovation krijg ik nu de kans om de theorie in praktijk te brengen bij Creatieve Koppen. Door deze opleiding heb ik mijzelf ontwikkeld als een innovatie specialist (in wording). Met mijn creativiteit en passie voor innovatie pak ik graag problemen bij de kraag om daarvoor een innovatieve oplossing te bedenken. Dit doe ik altijd doormiddel van creatieve sessies, want ik geloof in de kracht van samenwerken en een team. In mijn eerste paar weken bij Creatieve Koppen voel ik dat dit bedrijf de naam goed eert. De creativiteit en bereidheid tot samenwerken is duidelijk te zien.

Ik kom zelf uit Nijmegen en ga daar graag een drankje doen op de grote markt met mijn vrienden. In deze periode gaat iedereen het hele land door voor hun opleiding en dan is het altijd fijn om weer met zijn alle op het terras te zitten om te praten over wat je allemaal hebt meegemaakt. En ik maak hier aardig wat mee, dus dat zijn lange avonden. Ook heb ik een passie voor voetbal, maar door het reizen is deze helaas een beetje op een laag vlammetje gezet. Maar als iemand ooit een balletje wil trappen ben ik daarbij.

Bij Creatieve Koppen kan ik bovenstaande sociale en creatieve aspecten goed combineren. Daarom kijk ik erg uit naar het komend half jaar en welke innovaties ik kan bedenken voor Accept Mission. Want met deze toffe online brainstorming tool ga ik mij het komend half jaar bezighouden om jou een betere ervaring te bieden.

Als je geïnteresseerd bent in mij of Accept Mission ben ik altijd bereid om een kopje koffie te drinken. Wees dus niet bang om contact op te nemen met mij!