Als innovatiebureau vinden we het belangrijk om zelf ook te blijven innoveren. Daarom hebben we het afgelopen jaar gewerkt aan een tool die onze jarenlange ervaring in het realiseren en organiseren van innovatie bundelt: de online brainstorming tool Accept Mission!

Waarom Accept Mission

De afgelopen jaren hebben we geleerd dat veel organisaties veel tijd kwijt zijn aan het organiseren van traditionele brainstorms. Daarbij zorgen hiërarchie of politieke verhoudingen er vaak voor dat je niet altijd alle ideeën durft te opperen die je in je hebt. Innovatietrajecten duren dus vaak lang en niet iedereen voelt zich even betrokken. Daardoor zijn maar weinig innovaties uiteindelijk echt succesvol. Daar wilden we wat aan doen.

Wat is Accept Mission en hoe werkt het?

Met Accept Mission gaan je medewerkers, klanten of leveranciers ‘undercover’. Als secret agent dragen ze gedurende een werkweek in slechts 15 minuten per dag bij aan het oplossen van een vraagstuk. Via je telefoon of je desktop. Iedereen werkt in teams en reviewt de ideeën van andere teams. Zo ontstaat er een ranglijst van de beste ideeën, beste agents en beste teams. Met als resultaat voor jou als directielid of innovatie-manager: een complete lijst met concrete oplossingen voor jouw innovatievraagstuk, input voor je SWOT-analyse of antwoorden op je positioneringsvraagstuk.

Nieuwsgierig geworden? Willen jullie ook undercover?

Meer info op http://acceptmission.com of volg ons via de socials: