Hallo! Ik ben Merlijn en ben sinds 1 februari aan het werk bij Creatieve Koppen als Junior Marketing Professional. En nee… ik ben niet de bekende Merlijn de Tovenaar maar ik tover wel graag een lach op je gezicht. J

Ik heb net mijn studie Commerciële Economie afgerond met als minors Online Marketing en Public Relations 2.0. Binnen het team van Creatieve Koppen heb ik het idee dat ik volledig tot mijn recht kom met mijn achtergrond en interesses. Ik heb tijdens mijn studietijd werkervaring opgedaan als face-to-face salesmedewerker en als vulploegleider in een supermarkt. Mijn kwaliteiten in die functies waren het gezellige, humoristische maar wel beleefde contact met klanten en mijn creatieve plus gestructureerde manier van werken. Mijn doel is innoveren en verbeteren, wat er ook op mijn pad komt. Stilstaan bij hoe het in het verleden ging doe ik niet, ik ben zelf graag continu in beweging.

En hoe tover ik nou die lach op iemands gezicht? Door op een gestructureerde, innovatieve en creatieve manier aan de slag te gaan. Met daarbij een frisse kijk op hoe (online) marketing kan worden ingezet. Ik denk graag mee met anderen en ik heb een duidelijke visie op mijn vakgebied. Uiteraard met een vleugje humor.

Ik kijk ernaar uit om mooie dingen te creëren voor Creatieve Koppen en alle opdrachtgevers en veel plezier te beleven!